Salon Budoseura ry

Salon Budoseura ry:n vuosikokous päätti, että kauden 1.9.2020 - 31.8.2021 jäsenmaksu on 135 € ja peruskurssimaksu (sisältää liittymismaksun) 175 €. Maksut sisältävät Suomen judoliitolle menevän osuuden (83 €). Judoliiton jäsenmaksuosuus oikeuttaa henkilön osallistua Judoliiton alaiseen kilpailutoimintaan ja koulutuksiin. Maksu sisältää myös judon kattavan tapaturmavakuutuksen, jonka hoitokorvauksen yläraja on 5 000 €. Suomisportin kautta voi hankkia myös yli 7-vuotiaille 60 € maksavan lisävakuutusturvan, jolloin hoitokorvauksen yläraja on 15 000 €.

Jäsen- ja peruskurssimaksut maksetaan suomisport -palvelussa.

Vanhempi/huoltaja: Luo ensin oma profiili Suomisportiin. Lisää lapsesi tämän jälkeen profiiliisi.

Kirjaudu palveluun ja valitse yläreunasta ostamaan

sitten Jäsenyyden

itselleni tai lapselleni

hae Salon Budoseura

valitse Salon Budoseuran jäsenmaksu

siirry maksamaan

Maksun suoritettuasi vakuutusmaksu, kilpailulisenssi ja seuran jäsenmaksu on sinun kohdaltasi on OK ja olet oikeutettu harjoitteluun tatamilla.